LibreOffice

libre_officeModul în care ne organizăm activitățile de zi cu zi spune foarte multe despre noi și despre felul în care obișnuim să lucrăm. Multă lume este fidelă stilului de lucru ordonat, plin de punctualitate și de rigoare, dar o bună parte dintre noi obișnuim să fim extrem de aiuriți atunci când trebuie să ne punem în ordine propria agendă.

Pentru a simplifica viața celor mai ocupați dintre noi, mereu pe fugă și întotdeauna cu o mie de probleme pe cap, există o suită de programe extrem de utile care pot avea grijă de treburile noastre, astfel încât acestea să nu rămână nerezolvate. Strânse în pachetul LibreOffice, cele șase programe sunt Writer, Calc, Impress, Draw, Math şi Base. Similar lui Microsoft Office sau lui OpenOffice, acest cumul de programe este extrem de util pentru aproape orice sarcină care ar putea interveni în munca de birou. Editatea de texte, crearea de tabele de calcul sau de slide-uri pentru fel de fel de prezentări este acum la îndemâna oricui, prin intermediul pachetului LibreOffice.

Acesta este oferit gratuit de către creatorii săi, iar cei care doresc să contribuie la traducerea integrală în limba română a documentelor suport o pot face fără nicio problemă. În ceea ce privește interfața programelor, aceasta este oarecum similară celor din suita OpenOffice. Cei care au experiența lucrului cu astfel de programe, indiferent dacă ne referim la cele cu plată sau la cele puse la dispoziție gratuit de către dezvoltatorii lor, nu vor întâmpina nicio piedică în utilizarea pachetului LibreOffice.

Suita de programe marca LibreOffice poate fi descărcată de pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
BlackBerry Z30

Canada nu este printre cele mai cunoscute țări, când vine vorba de producerea de gadget-uri. Totuși, se pare că cei...

Închide