Facebook Messenger

facebook_messengerDe vreme ce toți dezvoltatorii de soft-uri încearcă să ne ușureze viața prin tot felul de minuni tehnologice, ar fi păcat să nu profităm de astfel de servicii. Mai ales dacă sunt și gratuite. În afară de browser-ul Firefox, cei de la Mozilla au creat recent o aplicație intitulată Social API, ce are scopul de a integra alte aplicații din mediul online, care să ne simplifice activitățile din spațiul virtual.

Facebook Messenger este prima realizare sub tutela Social API, iar scopul acesteia este de a crea o conexiune mai rapidă între utilizator și contul său de Facebook, prin intermediul browser-ului. Instalarea se face extrem de rapid, accesând pagina de Facebook destinată aplicației și apăsând butonul de Turn on. După activare, în partea dreaptă, lângă căsuța de căutare a Firefox-ului vor apărea patru iconițe specifice celei mai populare rețele de socializare, cu redirecționare către contul de Facebook, cereri noi de prietenie, mesaje private și noutăți. Dând click pe unul din aceste butoane, în colțul din dreapta jos al ecranului va apărea o fereastră de chat, pe care o vom putea utiliza pentru a păstra legătura cu prietenii de pe Facebook, fără a intra neapărat pe site-ul oficial.

Notificările și mesajele sunt transmise în timp real prin intermediul browser-ului, astfel că nu trebuie să ne temem că nu vom fi la curent cu ultimele noutăți distribuite pe Facebook.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
iPad 4

O nouă lansare și-a făcut loc pe piața mondială a tabletelor. Poate fără fastul de altădată, de pe vremea când...

Închide