Miro Video Converter

Omul modern, amator de tehnologii diverse, caută întotdeauna să-și ușureze viața în activitățile pe care le desfășoară în mediul virtual. Tocmai de aceea nu putem ține niciodată pasul cu toate programele de care suntem asaltați, însă le putem alege dintre acestea pe cele care ne pot simplifica viața.

Una dintre problemele constante ale consumului tehnologic este apariția necontenită a formatelor audio sau video, care nu sunt compatibile cu aparatele pe care le deținem deja. În acest sens sunt întotdeauna binevenite soft-urile de conversie, care ne scapă de povara achiziționării de alte gadget-uri costisitoare, capabile să ruleze cele mai noi formate de pe piață.

Miro Video Converter este unul dintre soft-urile gratuite care se ocupă cu convertirea mai multor formate, compatibile atât cu telefoanele Android, cât și cu dispozitivele Apple sau sistemele portabile (PSP, Kindle Fire). Programul poate schimba extensii precum avi, mov, wmv, Xvid, theora, mkv, h264 sau flv în MP4 (video), OGG Theora (video) sau MP3 (audio). De asemenea, fișierele rezultate în urma conversiei sunt customizabile, din punct de vedere al lățimii și înălțimii, programul oferind și opțiunea de a crea thumbnail-uri.

Miro Video Converter poate fi descărcat gratuit de pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Acer Iconia B1

Dacă anul ce tocmai a trecut a fost unul extrem de promițător pentru producătorii de smartphone-uri și tablete, anul acesta...

Închide