Driver Booster

driver_boosterSă fim mereu la curent cu tot ce este nou, atât în industria IT, cât și în spațiul virtual, este destul de dificil. În principal, din cauza lipsei de timp, pe care mai toți o invocăm, mai ales în ultimii ani. De aceea nici nu dăm atenție update-urilor de tot soiul pe care dezvoltatorii diferitelor programe pe care le avem în calculator le fac constant.

Totuși, pentru o funcționare ireproșabilă a acestora este de dorit să avem instalate cele mai noi versiuni disponibile pentru fiecare dintre soft-urile instalate. Dar dacă nu avem timpul sau energia necesară pentru a fi la curent cu toate aceste schmbări, putem apela la Driver Booster, un program gratuit care ne va ajuta să fim la curent cu cele mai noi update-uri. De asemenea, cu ajutorul unui singur click putem face upgrade programelor deja instalate, ale căror versiuni au fost îmbunătățite.

Driver Booster este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8 și poate fi descărcat gratuit de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HTC Desire 501

Dacă sărbătorile din acest final de an sunt în plină desfășurare, asta nu înseamnă că e timpul ca producătorii din...

Închide