Winamp Media Player

Muzica, laitmotivul tuturor oracolelor copilăriei sau a chestionarelor care ne vizează pasiunile cele mai fervente, este de multă vreme ținta furnizorilor de soft-urilor. De vreme ce casetele nu mai există decât în memoria celor trecuți de o anumită vârstă, iar casetofoanele cu CD sunt oarecum o relicvă într-o lume a gadget-urilor în continuă expansiune, era nevoie de programe care să intermedieze drumul nostru către sunetele mult iubite.

Iar dacă am adus vorba de metode clasice de audiție, vom vorbi de un program la fel de clasic – Winamp Media Player. Cred că nu este nevoie să menționăm cum funcționează, pentru că Winamp este, cu siguranță, cel mai cunoscut player de pe plaiurile noastre. Noutatea pe care ne-o furnizează producătorii este aceea că programul dispune de o variantă pentru Android, pentru pasionații de tablete.

Probabil că mulți nu știu, însă Winamp-ul este programul ideal pentru cei care se ocupa cu transcrierile audio. Player-ul dispune de shortcut-uri care pot fi optimizate, în funcție de preferințele fiecăruia, astfel încât opțiunile de Play, Stop, Forward și Rewind să poată fi accesate cu ușurință.

Varianta standard a programului poate fi descărcată de pe site-ul oficial al celor de la Winamp.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Huawei Ascend Mate

Calitatea unui produs, în lumea IT-ului, se măsoară printr-o multitudine de elemente: viteză, mobilitate, durabilitate, design. Până acum bătălia se...

Închide