Silvrback

silvrbackÎn vremurile trecute, a scrie nu era la îndemâna oricui. Era nevoie de timp și de exerciții îndelungi pentru ca un text să-și fi putut câștiga auditoriul și fideliza cititorii. Secolul 21 a adus însă oareșice schimbări în această ”politică”, mai ales odată cu apariția blog-urilor. Indiferent de vârstă, ocupație sau preocupări, blog-urile au devenit un instrument util tuturor acelora care doresc să-și facă publice gândurile, opiniile, interesele sau nemulțumirile. Nu mai există necesitatea de a avea o școală de jurnalism în spate pentru a putea scrie. Crearea unui blog nu implică niciun fel de costuri financiare, ci doar investiții de timp. Astfel că orice internaut, mai mult sau mai puțin priceput cu astfel de îndeletniciri, își poate vedea textele publicate în spațiul virtual, fără mari eforturi.

La momentul actual, există o listă lungă de platforme suport, cu ajutorul cărora putem adera la comunitatea blogger-ilor din întreaga lume. Una dintre acestea este Silvrback. Fără a lua ochii prin design, această platformă își focusează atenția mai degrabă pe conținut. Astfel, cei care doresc să adauge lucruri fanteziste pe propriile blog-uri, în materie de design, probabil că vor fi nevoiți să apeleze la alte site-uri de găzduire a blog-urilor, mai customizabile.

Deși nu excelează prin facilitățile vizuale, Silvrback are totuși avantajul de a fi adaptată noilor tehnologii în materie de web. De la design-ul responsive, până la poza de copertă afișată pe toată lățimea paginii, Silvrback poate deschide multe drumuri, oricărui anonim care dorește să apuce calea scrisului.

Crearea unui cont Silvrback este gratuită și poate fi realizată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Screenshot Captor

Să fii practic, în ziua de azi, este o mare calitate. Mai ales dacă ținem cont de faptul că totul...

Închide