Screenshot Captor

screenshot_captorSă fii practic, în ziua de azi, este o mare calitate. Mai ales dacă ținem cont de faptul că totul se desfășoară contra-cronometru și sunt foarte puțini aceia care mai au răbdare să analizeze lucrurile în detaliu sau să ofere explicații amănunțite. Cutumele prezentului ne-au arătat faptul că este foarte ușor să pui pe cineva în temă, pe un anumit subiect, și într-un timp relativ scurt. În special pe calea virtuală. Astfel, o imagine poate fi mult mai concludentă decât un text. Iar dacă această imagine poate fi distribuită în mediul online, este cu atât mai bine.

Multă lume apelează la capturile de ecran, pentru a oferi anumite explicații unora sau altora, mai puțini abili din punct de vedere al cunoștințelor din domeniul tehnic. Screenshot Captor este unul dintre programele cu care pot fi realizate print-screen-urile, fără prea mare efort. În plus, pot fi adăugate anumite comentarii sau evidențiate anumite părți ale ecranului. Stilizarea capturilor este și ea posibilă, cu ajutorul lui Screenshot Captor. Utilizatorul beneficiază, de asemenea, de opțiunea de a-și alege o anumită parte a ecranului pe care dorește să o copieze, fără a mai fi nevoie de un decupaj ulterior, care ar însemna un consum de timp suplimentar.

Cei care doresc să apeleze la Screenshot Captor pentru a salva anumite cadre de pe desktop pot descărca programul gratuit de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
BLU Life Play S

Când competiția este cea care îți oferă cea mai mare motivație de a merge mai departe, ambiția trebuie să se...

Închide