Veoh

veohÎntr-un spațiu plin de alternative, este destul de dificil să-ți câștigi propria clientelă, indiferent dacă ne referim la lumea reală, palpabilă, sau la cea virtuală, conturată cu ajutorul Internetului. Mediul online este principalul promotor al versatilității clienților, întrucât pune la dispoziția acestora o multitudine de opțiuni, dintr-o pleiadă de domenii.

Deși YouTube a câștigat, aparent, atenția publicului amator de videoclipuri și filme online, există o anumită nișă care preferă să apeleze la concurență, pentru a-și satisface nevoile vizuale. Veoh este una dintre platformele online care găzduiește materiale video de tot soiul, de la muzică, până la filme sau desene animate. Având aceeași facilitate a gratuității, ca și YouTube, Veoh permite încărcarea de videoclipuri prin crearea unui cont pe platformă. Limita de upload, pentru un singur fișier, este de 1 GB, pentru aceea care nu doresc să instaleze media player-ul pus la dispoziție de către Veoh. Un alt avantaj al acestei platforme web, și ea tot de origine americană, este posibilitatea încărcării materialelor video prin intermediul unui simplu link.

Accesarea și aderarea în comunitatea Veoh nu implică niciun fel de costuri și poate fi realizată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Motorola Moto G Dual SIM

Măsurile drastice pot fi uneori extrem de utile, chiar dacă ele implică o mulțime de riscuri. Compania Motorola se află...

Închide