Motorola Moto G Dual SIM

motorola_moto_g_dual_simMăsurile drastice pot fi uneori extrem de utile, chiar dacă ele implică o mulțime de riscuri. Compania Motorola se află pe lista celor care care înțeleg extrem de bine politica riscului, în special din cauza declinului pe care a fost nevoită să-l depășească, cu cinci ani în urmă. Revirimentul a fost însă unul de apreciat, astfel că energia americanilor este investită, în acest moment, în crearea de noi dispozitive, care să sporească numărul consumatorilor.

Printre recent lansatele lor smartphone-uri se numără și modelul Moto G Dual SIM, un telefon extrem de interesant, dacă ținem seama de dotările sale tehnice. Conectat la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, noul Motorola dispune de opțiunea transferului de date cu ajutorul tehnologiilor GPRS și EDGE, precum și de posibilitatea încorporării cartelelor în sistem Dual SIM. Având dimensiuni de 129.9 x 65.9 x 11.6 milimetri, telefonul beneficiază de un ecran capacitiv multitouch IPS LCD de 4.5 inchi, cu rezoluție de 720 x 1280 pixeli și protecție de tipul Corning Gorilla Glass 3.

Fără a avea prevăzut un slot pentru card, Moto G Dual SIM dispune de o memorie RAM de 1 GB, și de 8 sau 16 GB de spațiu pentru stocarea fișierelor sau a aplicațiilor. Android 4.3 Jelly Bean este sistemul de operare ales de către producători pentru noul smartphone Motorola, acesta rulând cu ajutorul unui procesor Quad Core Cortex A-7 de 1.2 GHz, cu chipset Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400.

În materie de fotografie, noul Moto G dispune de o cameră foto de 5 MP, cu sistem auto-focus și flash LED, și de una frontală, de 1.3 MP. Place video Adreno 305 oferă o calitate a videoclipurilor de 720p și 30 de cadre pe secundă.

La capitolul design, Motorola Moto G Dual SIM este disponibil doar în versiunea de culoarea neagră, pentru carcasa din față, și în alte 7 culori, pentru cea din spate. Prețul dispozitivului este de aproximativ 150 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Converticon

Varietatea culorilor și a formelor, subiect al multor opere de artă realizate de-a lungul timpului, pare să fi atins un...

Închide