BLU Life View

blu_life_viewÎn ultimii ani am fost asaltați constant de produsele celor de la Apple, Samsung sau Nokia, încât am uitat să ne ațintim privirea și către alternative la fel de promițătoare și, cu siguranță, mai ieftine. Popularitatea companiei coordonată atâția ani de Steve Jobs pare să-i fi cucerit pe americani într-o așa măsură, încât să nu mai dea atenție micilor producători de telefoane inteligente.

BLU este însă una dintre firmele care a supraviețuit asaltului inovator al celor de la Apple și a scos recent pe piață o suită de modele extrem de atractive, atât ochiului, cât și buzunarului. Cel mai competitiv dintre telefoane este Life View, un smartphone Dual SIM de 5.7 inchi, cu procesor Quad-Core de 1.2 GHz Cortex-A7, memorie RAM de 1 GB și memorie internă de 16 GB. Sistemul de operare folosit de către cei de la BLU este Android 4.2 Jelly Bean. Și la capitolul fotografie Life View stă binișor, cu cei 13 MP ai săi, în cazul camerei principale, și cei 5 MP, când vine vorba de camera secundară. Conectivitatea se realizează prin sistemele Bluetooth 4.0 și Wi-Fi. Dimensiunile telefonului sunt de 161 x 82.5 x 8.9 mm, iar greutatea sa ajunge la 220 de grame.

Prețul unui astfel de gadget pleacă de la 300 de dolari, pentru piețele americane. Produsul va fi disponibil pentru publicul larg începând cu luna aprilie a acestui an, prin intermediul platformei Amazon.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Weather Channel

Am întâmpinat de ceva vreme primăvara, însă iarna încă nu se dă dusă. Chiar dacă zilele din calendar ne fac...

Închide