LG G Pro Lite Dual

lg_pro_lite_dualPararadigma asiatică, în ceea ce privește domeniul tehnologic, este un deziderat al tuturor statelor care doresc să se afirme în această arie exploatată intensiv în ultimii ani. Nu doar japonezii dau clasă concurenței, în materie de electronică și telecomunicații, ci și sud-coreenii. Pe lângă gigantul Samsung, există un alt competitor de renume care ține sus steagul coreean. Compania LG, căci despre ea este vorba, se pregătește de lansarea unui nou smartphone, adresat în principal cumpărătorului cu un buget mediu.

G Pro Lite Dual este numele viitorului dispozitiv LG, construit cu dimensiuni de 150.2 x 76.9 x 9.4 milimetri și o greutate de 161 de grame. Disponibil în versiunea Dual SIM, facilitate destinată în special posesorilor de cartele multiple, telefonul este preconizat a fi lansat în luna octombrie a acestui an. Ecranul capacitiv IPS LCD va avea un diametru de 5 inchi și o rezoluție de 540 x 960 pixeli. Rețelele de conectivitate disponibile pentru modelul G Pro Lite Dual vor fi 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 3.0, în timp ce transferul de date va putea fi realizat prin tehnologiile GPRS și EDGE.

Memoria RAM va avea 1 GB, iar cea internă 8 GB, cu opțiune de upgrade cu până la 32 GB, prin intermediul unui card microSD. Sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean va fi susținut de un procesor Dual Core Cortex A9, de 1 GHz, cu chipset MT6577. Partea foto va fi asigurată de două camere, una de 8 MP, și alta de 1.3 MP, iar calitatea videoclipurilor va avea garanția unei plăci video PowerVR SGX531.

Versiunile de culoare disponibile pentru modelul LG G Pro Lite Dual vor fi alb și negru, iar prețul dispozitivului va fi de aproximativ 300 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Google Web Designer

E inutil să mai menționăm că cel mai bun prieten al omului modern este, de departe, Google. Fără a avea...

Închide