Un Black Friday românesc

Cine nu experimentează, nu poate înțelege cu adevărat. Poveștile, fie ele reale, rămân doar povești. Iar experiența proprie este cea care convinge întotdeauna.

Astăzi nu a fost doar vineri, așa cum ne-am putea închipui, ci Black Friday, deja celebra sărbătoare importată și la noi. Evenimentul, promovat cu surle și trâmbițe, a avut un impact extrem de ridicat în rândul românilor. Ziua de astăzi a semănat, mai degrabă, cu ajunul Crăciunului, decât cu o zi obișnuită de noiembrie. Oameni buluc, claie peste grămadă, cozi la intrarea în magazine, site-uri picate încă dinainte de răsăritul soarelui, cam acestea au fost ingredientele unei zile ce încă nu a luat sfârșit.

Nici nu mai contează cât de mici sau cât de mari au fost reducerile. Aceasta este o zi în care trebuie să cumperi ceva, orice, căci altfel ce rost ar mai avea o ”sărbătoare” fără un cadou cât de mic, fie pentru noi, fie pentru cei dragi. Astăzi am învățat totuși ceva important. Sau, mai bine zis, mi-am reamintit: românii iubesc cozile. Oricât îi auzim plângându-se c-o fi și c-o păți, că ne întoarcem la ce a fost odinioară, se pare că unora dintre noi chiar le este dor de acea ”odinioară”.

Cozi la intrarea în magazine, cozi la ieșirea din magazine, până și cozi virtuale… Cam la asta s-ar rezuma Black Friday-ul anului 2012. Pentru cei care nu sunt totuși amatori de a-și petrece timpul printre mulțimile fioroase, însetate de reducerile din magazine, vă recomandăm site-ul nostru online – Diablos Computer, de unde vă puteți achiziționa o groază de ”cadouri”, cu ocazia sărbătorii ce stă să se sfârșească.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
False aplicații din Chrome Web Store

Vorbeam deunăzi de riscurile pe care și le asumă orice utilizator de internet și de pericolele la care acesta poate...

Închide