Great Day Games

great_day_gamesLumea oamenilor mari, cuprinsă de frenezia muncii, a timpului limitat și a activităților nenumărate, este atât de încărcată de presiunea termenelor de predare și a sarcinilor multiple, încât nu mai are vreme de joacă. Există însă platforme care nu țin cont de agendele încărcate și de numărul mare de întâlniri al oamenilor trecuți de prima ținerețe, și care pun la dispoziție o suită de jocuri gratuite pentru toate vârstele și categoriile.

De la sport și pînă la jocuri de strategie sau de societate, Great Day Games acoperă cam toate gusturile celor cu spiritul ludic încă viu. Fie că ne e dor de celebrul Mahjong sau clasicul Solitaire, fie că ne dorim să jucăm table sau rummy, sau chiar să ne punem la încercare abilitățile sportive în materie de jocuri, toate acestea pot fi rezolvate accesând site-ul celor de la Great Day Games.

Jocurile sunt gratuite și pot fi accesate de către oricine, nefiind necesară crearea unui cont în prealabil sau instalarea vreunui program. Totuși, dacă spiritul competitiv funcționează și în lumea virtuală a jocurilor, putem să ne creem un cont, prin intermediul căruia putem aduna puncte. De asemenea, ne putem lăuda cu performanțele noastre și pe platforme sociale precum Facebook, având posibilitatea de a distribui rezultatele obținute la unul sau altul dintre jocuri.

Platforma Great Day Games poate fi accesată aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Hornil StylePix

Pentru că editarea foto este tot mai la modă și pentru că perfecțiunea, într-o fotografie, e un ”must”, trebuie ca...

Închide