Readability

readabilityFiind înconjurați de un conglomerat de informații, este extrem de dificil să le alegem cu exactitate pe acelea care ne sunt folositoare, și să ne lipsim de cele inutile. Ținând cont de faptul că fluxul de știri și noutăți este unul continuu, iar timpul nostru destul de limitat, cu siguranță avem nevoie de un pic de ajutor pentru a ne organiza într-un mod inspirat subiectele care ne interesează.

În special când vine vorba de articole de presă, tot mai frecvente în ultimii ani, în special în mediul online, este nevoie de o bună bucată de timp pentru a reuși să citim tot ceea ce este de interes pentru noi. Pentru a face acest lucru, fără însă a ne întrerupe activitățile curente, putem apela la Readibility, o platformă care memorează în locul nostru toate articolele pe care dorim să le citim sau să le recitim.

Accesul la facilitățile aplicației Readbility este gratuit și se face prin crearea unui cont. Există opțiunea de conectare cu pagina noastră de Facebook, astfel încât toți prietenii din lista noastră pot vedea articolele stocate de noi în contul Readability. Odată cu crearea contului se instalează și add-on-ul pentru browser, pentru ca ori de câte ori vom dori să memorăm un articol să nu fie necesară decât apăsarea unui singur buton din bara de bookmark-uri. Articolele rămase necitite mai mult de cinci zile sunt mutate în arhiva contului, ele putând fi totuși accesate oricând.

Cei care doresc să beneficieze de serviciile platformei Readability își pot crea un cont aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
FaceGoo

Încrâncenarea cu care ne ducem zilnic existența nu poate avea decât efecte negative pe termen lung. Stările de spirit care...

Închide