Funny Photo Maker

funny_photo_makerLumea virtuală, în care ne desfășurăm poate cele mai multe dintre activitățile zilnice, e plină de informații noi și de lucruri interesante. Printre miliardele de curiozități care au umplut Internetul, găsim tot felul de imagini sau de întâmplări amuzante, menite să ne distragă un pic atenția de la problemele de zi cu zi.

Am descoperit recent un program pus la dispoziție gratuit de către producătorii săi, care are rolul de a ne binedispune, prin crearea de fotografii extrem de haioase. Numele său este Funny Photo Maker și este foarte simplu de folosit. Soft-ul suportă fotografii în format jpg, png sau bmp ce pot fi încărcate și cărora li se pot aplica diferite efecte artistice, rame sau contururi amuzante. De la expoziții publice, până la stații de metrou, sau din Cosmos până la afișele de la Holywood, chipul din pozele uploadate poate apărea oriunde. Fotografiile rezultate pot fi exportate cu ușurință în formatele jpg, png, bmp sau gif.

Cei care doresc să se deconecteze de la muncile zilnice și să se delecteze cu un strop de amuzament pot descărca programul de pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Monitoare Dell

Trăind într-o realitate în care dimensiunea e un factor important, toți producătorii de tehnologie și-au reorientat business-urile în acest sens...

Închide