Scribd

scribdComunitățile online s-au transformat, în ultimii ani, în adevărate nișe pentru departamentele de marketing din întreaga lume. Există mulți oameni, cu interese comune, uniți în grupuri virtuale, care își împărtășesc pasiunile și interesele comune. Ceea ce face ca munca oamenilor din publicitate să fie mai ușor de direcționat, iar ținta să fie una precisă.

Platforma Scribd, destinată în special pasionaților de lectură, este și ea un fel de comunitate, al cărei scop este acela de a conecta oameni și idei laolaltă, fără costuri prea mari sau uneori chiar gratuit. Aderarea la această platformă este gratuită, iar regula principală a site-ului se bazează cumva pe un schimb reciproc: oferi ceva, ca să obții altceva. Astfel, cine dorește să descarce gratuit o carte, trebuie să încarce un material pe Scribd. Nu există constrângeri în privința materiarelor încărcate. Însă, fiind vorba de o platformă adresată unui public amator de cărți, riscul ca materialele încărcate de unul sau altul dintre utilizatori să nu fie de calitate este foarte mic.

Materialele disponibile pe Scribd sunt din toate domeniile și într-o multitudine de limbi, astfel că este imposibil să nu apelăm la această platformă cel puțin de câteva ori pe an, mai ales dacă suntem puși în situația de a susține examene importante, pentru promovarea cărora avem nevoie de o bibliografie consistentă.

Accesul către platforma Scribd este gratuit și poate fi realizat de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
VSDC Free Video Editor

Multă lume dispune de o serie largă de competențe, din diferite domenii. Nu doar pentru faptul că asta este cererea,...

Închide