VSDC Free Video Editor

vsdc_free_video_editorMultă lume dispune de o serie largă de competențe, din diferite domenii. Nu doar pentru faptul că asta este cererea, la locul de muncă, ci din simplul motiv că ne dorim mereu să ne îmbunățătim cunoștințele, mai ales pe cele tehnice. Dacă manipularea de fișiere video părea odinioară o treabă extrem de complicată, dezvoltatorii web au creat în ultimii ani o listă lungă de programe, mai mult sau mai puțin complicate, care să permită oricărui îndrăzneț să editeze videoclipuri de tot soiul.

VSDC Free Video Editor este unul dintre programele destinate manevrării fișierelor video, suportând o multitudine de formate, printre care .avi, .mp4, .mkv, .mpg, .wmv, .3gp sau .flv, în ceea ce privește partea video, dar și fișiere  de tip .mp3, .wav, .wma, .flac, .pcm, .ogg, .aac, .m4a sau .amr, la capitolul audio. Efectele și tranzițiile ce pot fi adăugate sunt și ele destul de multe, astfel că utilizatorul are de unde alege, pentru a crea videoclipul dorit după bunul plac. Și partea audio este supusă editării, sunetul putând fi reglat și corectat conform propriilor doleanțe. Interfața este intuitivă, mai ales pentru cei care au mai folosit astfel de programe, dar nici cei neinițiați nu vor întâmpina foarte multe probleme în utilizarea lui VSDC Free Video Editor.

Soft-ul este gratuit și poate fi descărcat de pe site-ul oficial al producătorului.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Nokia 108

Nu toate lucrurile bune trebuie să coste și foarte mulți bani. Există însă o delimitare, din punct de vedere financiar,...

Închide