Visualead

visualeadFelul în care ne consumăm energia, în fiecare zi, s-a schimbat suficient de tare în ultimii ani, astfel încât să ne pună pe gânduri. Tehnologia ne-a invadat casele, mințile și, în unele cazuri, chiar și sufletul, încât oricât ne-am dori, nu ne mai putem detașa de ea. De aceea, dacă nu ne mai putem separa viețile de tot ce înseamnă gadget și tehnică, măcar să exploatăm la maxim această ”relație”, din care putem obține o mulțime de beneficii.

Spre exemplu, cel mai proaspăt trend, în materie de web, îl reprezintă codurile QR, care sunt folosite în fel și chip pentru a ușura accesul utilizatorilor către tot felul de site-uri sau de rețele sociale. Deși la o primă vedere această formă de codare pare una inutilă, posesorii de smartphone-uri sunt extrem de încântați de modul în care japonezii au gândit această tehnică. Scanarea codului este o chestiune de secunde, care îl scutește pe cel care apelează la această metodă de pierderea unui timp semnificativ necesar introducerii URL-ului dorit.

Însă cea mai la modă metodă de creare a unui cod QR este aceea a adăugării unei pictograme, în spatele barelor bidimensionale. Pentru a face acest lucru mai ușor, există programe sau platforme web create în acest scop. Iar una dintre ele este Visualead. Site-ul este suficient de simplu manevrat, astfel încât orice internaut să se descurce cu el. Generarea codului se face foarte repede, în funcție de opțiunile noastre. Putem introduce fie URL-ul unui site pe care dorim să-l promovăm, fie pagina personală de Facebook sau chiar un număr de telefon al companiei pe care o reprezentăm. Desenul pe care dorim să-l încorporăm în cod poate fi încărcat din propriul calculator sau poate fi ales dintr-o listă destul de generoasă, pe care cei de la Visualead o pun la dispoziție.

Pentru descărcarea codului final este nevoie de crearea gratuită a unui cont. Cei care doresc să beneficieze de mai multe opțiuni oferite de Visualead pot să aleagă, contra cost, unul dintre pachetele Silver sau Gold.

Pasionații de coduri QR, care doresc să-și atragă clientela prin desene personalizate, pot accesa platforma Visualead de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
HTC Desire 500

Se pare că toamna acestui an este extrem de fructuoasă pentru producătorii de smartphone-uri și, de ce nu, pentru pasionații...

Închide