PeaZip

peazipStocarea informațiilor, într-un secol care abundă de știri, noutăți și statistici, nu este cea mai ușoară sarcină din lume. În acest scop au fost inventate o mulțime de soluții tehnice, concretizate sub forma unor servere, hard-uri externe, stick-uri sau DVD-uri, menite să fie utilizate în funcție de necesitățile fiecărui utilizator în parte. Pentru cei care nu au însă nevoie de atâta spațiu, soluția cea mai la îndemână o reprezintă arhivarea fișierelor. Astfel, putem ordona documentele mai eficient, ocupând un minim de spațiu pe hard-disk-ul propriului calculator. Eficiența unei astfel de metode de păstrare a fișierelor se aplică și atunci când vine vorba de expedierea unor documente prin poșta electronică.

Pentru a putea arhiva fișierele avem nevoie de programe specializate, care să facă acest lucru în locul nostru. PeaZip este unul dintre acestea. Pe lângă faptul că este pus la dispoziție gratuit pentru toți internauții, soft-ul suportă o multitudine de tipuri de arhive, cum ar fi .zip, .rar, .tar, .iso, .cab, .deb, .lzh, .7z, .lha, .pea, .chm, .cpio sau .arj. Programul poate fi întrebuințat cu ușurință de către oricine, indiferent de nivelul de aptitudini tehnice sau de gradul de dexteritate în mânuirea a tot soiul de programe disponibile pe Internet.

Cei care doresc să beneficieze de serviciile lui PeaZip pot descărca soft-ul de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Core I8260

Adaptarea la o piață vastă și pestriță este un deziderat deloc de neglijat pentru marile companii din industria telefoniei mobile....

Închide