Samsung Galaxy Core I8260

samsung_galaxy_core_i8260Adaptarea la o piață vastă și pestriță este un deziderat deloc de neglijat pentru marile companii din industria telefoniei mobile. Să te poți mula pe diferite gusturi și pe bugete extrem de variate este o calitate pe care nu toți producătorii de smartphone-uri o au. Samsung este însă unul dintre reperele acestei industrii, succesul lor fiind probabil garantat și de maleabilitatea prețurilor, în ceea ce privește produsele pe care le comercializează.

Anunțat încă din luna mai, Galaxy Core I8260 este una dintre noutățile companiei sud-coreene, a cărui lansare este preconizată pentru luna iulie a acestui an. Cu dimensiuni de 129.3 x 67.6 x 9 milimetri și o greutate de 124 de grame, noul model Samsung va putea fi folosit și ca Dual SIM. Display-ul lui Galaxy Core I8260 va avea o rezoluție de 480 x 800 pixeli și un diametru al ecranului de 4.3 inchi. Caracteristicile tehnice anunțate arată și ele destul de bine, cu 1 GB memorie RAM, 8 GB de memorie internă și posibilitatea de upgrade de până la 64 GB, prin intermediul unui card microSD. La capitolul conectivitate telefonul stă foarte bine, dispunând de Wi-Fi, 2G, 3G și Bluetooth 3.0. Sistemul de operare va fi Android 4.1.2 Jelly Bean, însoțit de un procesor Dual Core de 1.2 GHz. Camera foto principală va avea 5 MP, iar cea secundară 1.3 MP. Videoclipurile vor putea fi realizate la 480p.

Prețul lui Samsung Galaxy Core I8260 nu a fost încă anunțat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Embed Google Map

Orientarea în spațiu este o calitate distribuită în cantități inegale fiecăruia dintre noi. Așa cum pensula nu poate fi mânuită...

Închide