BlackBerry Z10

blackberry_z10Secolul în care trăim înseamnă noutate, profit și nu în ultimul rând, continuitate. Gloria de astăzi nu este o garanție a succesului de mâine. Nici în domeniul medicinei, nici în cel al artei și, cu atât mai puțin în lumea tehnologiei. Cu o astfel de problemă s-au confruntat și cei de la Research in Motion Limites cu al lor celebru BlackBerry, intrat într-un uriaș con de umbră și care risca să bage compania în faliment.

Astfel, toate eforturile din ultima vreme ale celor de la RIM s-au concentrat pe lansarea unui smartphone care să rivalizeze cu terminalele celor de la Samsung sau Apple. În calitate de competitor direct al unor super-telefoane, pe o piață în continuă dezvoltare, BlackBerry Z10 are o misiune aproape imposibilă. Caracteristicile sale tehnice îi dau totuși dreptul să spere la un loc în inimile consumatorilor. Cu dimensiuni de 130 x 65.6 x 9 mm și o greutate de 137.5 grame, noul BlackBerry dispune de un procesor Dual-Core Krait la 1.5 GHz, memorie RAM de 2GB și sistem de operare BlackBerry 10.

Display-ul touchscreen de 4.3 inchi și rezoluție de 768 x 1280 pixeli îl poziționează pe BlackBerry Z10 într-o companie selectă de smartphone-uri. Camera principală, de 8 MP, dispune de auto-focus și de detectare automată a feței, iar filmarea se realizează în format Full HD la 1080p.

Proaspăt lansat pe piețele americane, Blackberry Z10 este așteptat cu nerăbdare și în țara noastră. Prețul unui astfel de gadget, conform zvonurilor, va depăși 800 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
W3C Validation

Pentru fiecare front-end developer părerea propriilor clienți și a utilizatorilor, în general, este un factor important, de care trebuie să...

Închide