ZTE Grand S Flex

zte_grand_s_flexÎn materie de tehnologie, statutul de ”noutate” este valabil doar până la apariția unui nou dispozitiv. A te menține în top înseamnă un efort continuu, susținut de investiții masive și de inovații permanente. Toți coloșii din domeniul IT sunt mai mult decât familiarizați cu asta și fac tot posibilul să rămână în primele locuri, în preferințele clientului.

Cei de la ZTE, deși poartă marca ”made in China”, încearcă să-și atragă publicul cu noi produse de calitate, iar cel mai recent lansat dispozitiv se numește Grand S Flex. Având dimensiuni de 143 x 70 x 8.9 milimetri și o greutate de 130 de grame, telefonul este conectat la rețelele 2G, 3G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0. Ecranul capacitiv LCD are un diametru de 5 inchi și o rezoluție de 720 x 1280 pixeli. Memoriei RAM de 1 GB i se adaugă o capacitate de stocare de 16 GB, care nu poate fi însă suplimentată, întrucât telefonul nu dispune de un slot pentru card.

Sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean rulează cu ajutorul unul procesor Dual Core de 1.2 GHz, cu chipset Qualcomm MSM8930 Snapdragon. Transferul de date poate fi făcut prin intermediul tehnologiilor GPRS și EDGE. Pe parte de foto, telefonul este dotat cu două camere: una principală, de 8 MP, și una secundară, de 1 MP.

Culorile disponibile pentru achiziționarea lui ZTE Grand S Flex sunt negru și argintiu. Prețul dispozitivului este de aproximativ 310 euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Ask.fm

Comunitățile online sunt, de multe ori, spații oarecum închise, deși accesul către ele este permis tuturor. Asta pentru că există...

Închide