Ask.fm

ask_fmComunitățile online sunt, de multe ori, spații oarecum închise, deși accesul către ele este permis tuturor. Asta pentru că există câte o nișă, pentru fiecare tipologie a internautului, iar invadarea unui spațiu care nu este în acord cu preferințele noastre nu este tocmai de dorit.

Varietatea rețelelor de socializare duce și la o diversificare a rolului acestora. Dacă Facebook-ul este un spațiu care poate îndeplini aproape orice nevoie a consumatorului de Internet, alte rețele bifează doar câteva dintre necesitățile utilizatorului pasionat de comunicarea virtuală. Ask.fm este unul dintre cele mai populare site-uri existente în lumea virtuală, la ora actuală, având peste 80 de milioane de utilizatori, iar principala sa utilitate este conectarea directă a utilizatorilor din rețea. Concret, cel care își creează un cont pe Ask.fm se pune la dispoziția tuturor celorlalți membri ai rețelei, aceștia putând să-i adreseze oricâte întrebări doresc, fie sub protecția anonimatului, fie cu username-ul cu care și-au creat cont în rețea. Nu există obligativitatea de a răspunde tuturor întrebărilor, însă odată intrat în acest ”joc”, nu avem motive pentru care să nu dorim să participăm.

Crearea unui cont în rețeaua Ask.fm este gratuită și se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Brackets

Fiecare dezvoltator web caută să-și îmbunătățească în fiecare moment abilitățile și cunoștințele din domeniu. Nu doar pentru a cuceri un...

Închide