Vimeo

vimeoInternetul a devenit în ultimii ani o comunitate amplă, o masă de oameni strânși într-un spațiu virtual, care împărtășesc păreri, idei sau informații comune, fără a avea neapărat legături în viața reală. Astfel, mulțimea de materiale existente în mediul online a ajuns la un număr impresionant datorită contribuției fiecăruia dintre noi.

În spiritul acestui concept, în urma căruia a fost creat Internetul, au fost construite și platformele de sharing. Indiferent dacă vorbim de muzică, filme sau articole, accesul la acestea a fost facilitat prin intermediul altor utilizatori, ca și noi. Vimeo este unul dintre site-urile create pentru internauți cu scopul de a distribui materiale video. Fără a pretinde vreun leu, cel puțin în versiunea Basic, cei de la Vimeo permit celor care își fac cont pe această platformă încărcarea de materiale video de până la 500 MB, săptămânal. Limitarea aceasta se încheie în fiecare sâmbătă, la ora 12.00, în vreme ce fiecare viitoare săptămână oferă un spațiu suplimentar de încă 500 MB.

Având zeci de milioane de utilizatori, Vimeo se află în topul platformelor de sharing, alături de YouTube și Facebook. Opțiunile de sincronizare a contului Vimeo cu celelalte rețele sociale este o altă facilitate foarte populară printre internauți. Încărcarea unui videoclip pe Vimeo este cât se poate de simplă, platforma având un design extrem de intuitiv pentru orice utilizator.

Cei care doresc să beneficieze de mai mult spațiu pentru încărcarea materialelor video pot alege unul dintre pachetele Vimeo Plus (9.95 dolari / lună) sau Vimeo PRO (199 dolari / an).

Crearea unui cont pe platforma Vimeo se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
BYclouder Data Recovery

Numărul mare de sarcini pe care le avem de dus la bun sfârșit, în fiecare zi, face ca mintea noastră...

Închide