Build a Joomla Website

build_a_joomla_websiteNu toată lumea poate deveni doctor, inginer sau arhitect. Așa cum științele exacte nu se împacă foarte bine cu latura umanistă, nici dezvoltatorii web nu sunt la fel de atașați de toate platformele online. Spre exemplu, un maestru în WordPress se poate împrieteni mai greu cu Joomla.  La fel de bine cum un pasionat de Magento poate să nu agreeze sistemul celor de la Prestashop. Pentru că CMS-urile sunt multe și complicate, este util să găsim tutoriale sau cursuri prietenoase, care să ne facă să renunțăm la anumite prejudecăți în ceea ce privește un program sau altul.

Astfel, pentru aventurierii care vor să înceapă o călătorie în lumea Joomla, site-ul Build a Joomla Website este cel mai bun însoțitor. Fie că nu ne pricem deloc în lucrul cu CMS-urile, fie că avem ceva cunoștințe în domeniu, tutorialele existente pe site sunt de maximă claritate și pe înțelesul tuturor. Pachetul de bază, care este și singurul oferit gratuit, cuprinde 20 de tutoriale video cu explicații elocvente. Pe site există și o versiune online a cărții ”Joomla – The Basics”, ce vine ca un suport scris al lecțiilor existente online în format video, și care de asemenea poate fi descărcată gratuit.

Site-ul conține și o secțiune de resurse și recomandări în ceea ce privește hosting-ul, template-urile sau extensiile pe care le putem folosi atunci când încercăm să construim un site pe platformă Joomla.

One Response

  1. Macavei Raul 21/01/2013

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Any Video Converter

Accesul la multiplele terminale tehnologice aduce cu sine și nevoia de a accesa cât mai multe documente cu diverse extensii....

Închide