BYclouder Data Recovery

by_clouder_data_recoveryNumărul mare de sarcini pe care le avem de dus la bun sfârșit, în fiecare zi, face ca mintea noastră să nu mai funcționeze întotdeauna la parametri optimi. De multe ori suntem nevoiți să ne întrerupem din activitățile cotidiene, chiar dacă acestea nu suportă amânare, din cauza oboselii și a timpului îndelungat petrecut la birou.

Tot lipsa de claritate în gândire este cea care ne îndeamnă uneori, fără ca noi să conștientizăm, să ștergem fișiere din propriul calculator, fără a intenționa neapărat să facem acest lucru. Cei mai nefericiți dintre noi avem chiar obiceiul de a elimina orice urmă de documente, ștergându-le inclusiv din coșul de gunoi. Pentru că, totuși, există și lucruri reversibile pe acest pământ, putem să recuperăm o parte din documentele șterse cu ajutorul unor soft-uri create în acest sens. Unul dintre ele este BYclouder Data Recovery, iar versiunea sa gratuită permite recuperea a până la 2 GB de documente.

Fișierele sistem ce pot fi recuperate sunt de tipul NTFS, FAT, HFS+, exFAT sau ext2 / ext3 / ext4, iar dispozitivele de pe care pot fi recuperate datele sunt stick-urile de orice fel, hard-disk-urile externe, precum și cardurile CF sau SD. BYclouder Data Recovery poate fi instalat atât pe sistemele de operare Windows și Mac, cât și pe Linux.

Cei care doresc să recupereze documentele pierdute pot să instaleze soft-ul BYclouder de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
BlackBerry Q5

E ușor să ajungi celebru, dar mult mai greu să păstrezi locul dobândit. Canadienii de la Research in Motion au...

Închide