Cut MP3

cut_mp3Utilitatea unui program, indiferent de felul în care acesta este folosit, se măsoară de cele mai multe ori în numărul de descărcări. Popularitatea sa se contabilizează și ea în funcție de reacțiile mai mult sau mai puțin entuziaste ale internauților. Cu certitudine, programele gratuite sunt și cele mai bine primite, deși nu sunt întotdeauna și cele mai eficiente.

Există însă soluții ”la liber”, a căror utilitate este una dovedită, nu doar datorită rezultatelor obținute în urma folosirii anumitor softuri, ci și a timpului scurt în care ne putem rezolva anumite probleme din spațiul virtual. Una dintre acestea poartă numele de Cut MP3 și se ocupă, după cum o spune și numele, de decupajul fișierelor în format MP3. Multitudinea de programe existente pe Internet, care se ocupă cu așa ceva, poate trezi scepticismul unora, când vine vorba de folosirea acestui soft. Însă, avantajul major este acela că platforma de utilizare a lui Cut MP3 este disponibilă online, nemai fiind necesară instalarea vreunui fișier executabil.

Pentru cei cărora site-ul Cut MP3 nu li se pare suficient de intuitiv, există și o pagină cu explicații detaliate cu privire la folosirea platformei. Încărcarea și decupajul pieselor se realizează într-un timp extrem de scurt, iar descărcarea se face printr-o simplă apăsare de buton.

Accesarea site-ului Cut MP3 se poate face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Sony Xperia C

Calitatea este un deziderat al tuturor celor care se respectă, când vine vorba de munca lor. Dacă există oameni sau...

Închide