Live Signature

Nenumărate sunt ocaziile în care distanțele creează probleme de comunicare între oameni. În astfel de situații, tehnologia este colacul nostru de salvare. Se întâmplă uneori ca, departe fiind, să nu putem semna acte importante sau contracte de maximă urgență. Desigur, prima variantă, și totodată cea mai bună ar fi utilizarea unui scanner. Dar cum nu toată lumea beneficiază de un astfel de instrument de lucru, am găsit o variantă mai la îndemâna tuturor.

Se numește mylivesignature.com și este un site excelent pentru cei care au nevoie să semneze câteva acte și nu au altă modalitate la dispoziție. Trecând peste sumedenia de reclame din partea de sus a site-ului, găsim 3 butoane pe care le putem accesa: Proceed, Login și Register. Este recomandat, dar nu și obligatoriu să vă înregistrați. Vă puteți crea propria semnătură apăsând pe butonul Proceed. De aici încolo, puteți să vă jucați cu zeci de variante de semnături, până când veți ajunge la cea care se potrivește cel mai bine cu realitatea.

Site-ul nu este recomandat a fi folosit pentru acte foarte importante, însă pentru situații de zi cu zi, poate fi o resursă excelentă, care vă poate scuti de multe drumuri.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Licențe Windows Refurbished

Piața computerelor, deși în continuă extindere, păstrează încă un target al său, neafectat de tot acest progres tehnologic. Acest target...

Închide