Partition Edition

partition_editionNumărul de informații sau de fișiere pe care am dori să le păstrăm în propriul calculator depășește, de multe ori, capacitatea hard-disk-ului pe care îl avem. De aceea suntem nevoiți să apelăm uneori la terțe dispozitive de stocare, astfel încât să putem aranja, după bunul plac, multitudinea de documente cu care suntem invadați, în fiecare zi.

Și poate că nu spațiul este problema cea mai mare, ci partajarea acestuia într-un mod cât mai practic. Pentru a remedia această situație putem apela la Partition Edition, un soft gratuit menit să ne ajute în structurarea cât mai eficientă a partițiilor din propriul calculator, cât și a spațiului de pe disk de care dispunem. Cu ajutorul acestui program putem să optimizăm cât mai eficient capacitatea de stocare și, de asemenea, avem posibilitatea de a extinde partițiile NTFS fără a fi necesară repornirea calculatorului. Prin intermediul lui Partition Edition putem nu doar să împărțim anumite partiții, ci și să le unim, în funcție de preferințe. Formatarea partițiilor este și ea o facilitate pusă la dispoziție de către Partition Edition, un soft ce ne poate fi de mare folos în efortul nostru de a eficientiza spațiul de stocare și de a crește nivelul de optimizare al propriului calculator.

Cei care doresc să profite de facilitățile lui Partition Edition pot descărca programul de aici (http://www.extend-partition.com/download.html).

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
LG G2 mini

Niciuna dintre marile companii de telecomunicații ale planetei nu dau înapoi când vine vorba de lansarea unor produse noi, menite...

Închide