Licențe Windows Refurbished

Piața computerelor, deși în continuă extindere, păstrează încă un target al său, neafectat de tot acest progres tehnologic. Acest target este format din cumpărătorii de produse second hand, care preferă produsele recondiționate, în detrimentul celor noi, datorită prețului mai mic, în special.

Însă a cumpăra un computer second hand nu exclude posibilitatea de a avea un sistem de operare lincențiat. Diablos Computer se poziționează în topul primelor companii care au utilizat pe piața din România programul Microsoft Registered Refurbisher. Acesta se adresează firmelor ce se ocupă cu comercializarea calculatoarelor second hand și a celor recondiționate. Licențele pot fi preinstalate doar pentru calculatoarele care au Certificatul de Autenticitate aplicat pe carcasă.

În cazul computerelor care au fost deja licențiate și sunt revândute, poate fi preinstalată o licență nouă de Windows.

Produsele software recondiționate de care dispune Diablos Computer sunt: Windows XP Home, Windows XP Pro, Windows 7 Home, Windows 7 Pro, Office 2007 Basic, Windows Server Standard 2003, Windows Server 2003 Enterprise și Windows Server 2008 Standard.

Pentru detalii complete legate de ofertele noastre și de prețurile pentru produsele menționate mai sus, vizitați pagina Diablos Computer dedicată acestui subiect.

One Response

  1. Andrei 14/01/2019

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Music Apps

Anii din urmă ne-au deschis rând pe rând porțile către prezentul pe care-l trăim astăzi. În urmă cu 15-20 de...

Închide