BitComet

bit_cometLumea virtuală în care trăim începe să ocupe din ce în ce mai mult spațiul vieților noastre, astfel încât detașarea totală de mediul online este din ce în ce mai dificilă. Aici împărtășim idei, gânduri sau pasiuni, fără a putea avea un control asupra celor care viețuiesc alături de noi în lumea virtuală. Dualitatea existenței noatre poate fi periculoasă, atunci când intruziunea, fie ea și virtuală, devine incontrolabilă.

Există totuși platforme pe Internet care oferă un oarecare control utilizatorilor, aceștia putând limita accesul la documentele sau informațiile pe care decid să le facă publice. Aceste spații online sunt, de regulă, cele care folosesc tehnologia peer-to-peer. BitComet este unul dintre soft-urile care se încadrează în această categorie, fiind printre cele mai populare platforme de share-uire a fișierelor. Programul se bazează pe schimbul de documente / torenți între utilizatorii BitComet. Aceștia pot limita însă accesul unora sau altora dintre membrii platformei prin activarea unor filtre, în funcție de IP. Programul oferă posibilitarea limitării vitezei de descărcare între mai multe conturi, pentru a nu împiedica buna funcționare a propriului calculator.

Descărcarea gratuită a lui BitComet se poate realiza de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Alcatel One Touch Idol X

Atunci când vorbim de industria telefoanelor mobile inteligente, lansările de noi produse sunt ceva la ordinea zilei. Deși pare dificil...

Închide