Perfect Photo Show

perfect_photo_showSemnificația spirituală a unei fotografii a luat turnúri diferite în ultimii zeci de ani, iar fluxul permanent de imagini cu care suntem înconjurați zi de zi face ca aceste materiale să nu mai fie la fel de apreciate ca odinioară. Totuși, mai există nostalgici care cred în sintagma că o poză ”face cât o mie de cuvinte”. Astfel, pereții de pe rețelele sociale sunt plini de fel de fel de fotografii, care mai de care mai surprinzătoare și spectaculoase.

Însă dacă o poză este capabilă să facă ravagii printre pasionații de frumos, o galerie plină de astfel de exemplare l-ar cuceri cu siguranță și pe cel mai sceptic dintre oameni. Pentru crearea slide-urilor există o multitudine de opțiuni, mare parte dintre ele gratuite. Printre acestea se numără și Perfect Photo Show, o soluție excelentă de combinare a fotografiilor, astfel încât să rezultatul obținut să fie unul uimitor.

Compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8, Perfect Photo Show este un soft gratuit prin intermediul căruia putem crea filmulețe HD, slide-uri cu diferite efecte de tranziție sau galerii foto spectaculoase, însoțite de un fundal sonor pe gustul nostru. Programul este foarte ușor de manevrat, iar calitatea fișierelor rezultate este una impresionantă.

Cei care doresc să creeze adevărate opere de artă, în doar câteva minute, pot descărca Perfect Photo Show de pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Samsung Ativ S Neo

Lumea tehnologică a devenit printre cele mai populate tărâmuri de pe mapamond. Lansările de smartphone-uri, tablete și laptopuri se succed...

Închide