Outlook.com

outlook_comComunicarea, în secolul vitezei, trebuie să fie o activitate care să consume cât mai puțin timp. Fie că vorbim de mesaje scrise, de e-mailuri sau de tot felul de aplicații de chat, acestea trebuie să fie cât se poate de practice și să aibă un grad de eficiență ridicat. Deși Yahoo! și Google se află, de departe, în topul preferințelor internauților, când vine vorba de poșta electronică, Outlook-ul ține încă ștacheta sus.

Utilizatorii de Hotmail cu state vechi probabil că au fost cei mai afectați de schimbarea căsuței electronice și mutarea e-mailurilor către platforma Outlook. Însă design-ul modern al acesteia, în ton cu noile facilități ale sistemului de operare Windows 8, sunt argumente destul de convingătoare pentru orice internaut. Cel mai mare avantaj pentru utilizatorii căsuței de mail pusă la dispoziție de Outlook este spațiul de stocare nelimitat, spre deosebire de competitorii de la Google, a căror căsuță de Gmail are dedicată un anumit spațiu pentru fiecare utilizator în parte. În plus, poșta electronică Outlook poate fi accesată atât de pe PC-uri și Mac-uri, cât și de pe tablete sau telefoane. Cei care sunt familiarizați cu limbajul HTML au chiar opțiunea de a-și personaliza email-urile expediate după bunul plac.

Pasionații de rețele sociale vor fi și încântați de opțiunea de chat, care permite utilizatorilor de Outlook să poarte conversații cu prietenii din listele de Facebook sau Google Plus.

Cei care doresc să-și creeze un cont de mail pe platforma Outlook o pot face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
KMPlayer

Oriunde am naviga pe Internet este imposibil să nu dăm de o postare audio sau de un clip video, pentru...

Închide