KMPlayer

km_playerOriunde am naviga pe Internet este imposibil să nu dăm de o postare audio sau de un clip video, pentru care avem nevoie de anumite programe, astfel încât să le putem accesa. Același lucru se întâmplă și pe propriul calculator, atunci când dorim să vedem un film sau să ascultăm muzica preferată.

Există o suită de soft-uri, multe dintre ele gratuite, care ne permit rularea unei game largi de fișiere audio și video, fără a fi necesarea instalarea unor codec-uri suplimentare. Unul dintre acestea poartă numele de KMPlayer. Avantajul instalării acestui program este acela că putem să accesăm, prin intermediul său, o mare varietate de fișiere, printre care pe cele de tip .avi, .mkv sau .AC3. KMPlayer suportă inclusiv documente de tip imagine, precum ISO, BIN sau NRG.

La capitolul codec-uri, KMPlayer conține, printre altele, MPEG4 și MPEG1/2, pentru partea de video, și AC3, DTS, LPCM,  MPG, MP3, OGG, AAC, WMA, pentru opțiunea audio.

Cei care doresc să descarce cea mai nouă versiune a lui KMPlayer o pot face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
LG Optimus L4 II Dual E445

Nu toate lucrurile costisitoare sunt și foarte eficiente, așa cum nici produsele ieftine nu sunt neapărat de slabă calitate. După...

Închide