WinRar

Au trecut vremurile când ne chinuiam să trimitem anumite informații răsfirate de la un calculator la altul prin o multitudine de variante – fie dischete, fie cd-uri, fie USB-uri. Timpurile moderne înseamnă economisirea spațiului, comprimarea timpului și lărgirea posibilităților.

Sunt multe programe pe care le folosim zi de zi, iar pe unele le întrebuințăm într-atât de des încât ne-au intrat în reflex. Unul din aceste programe, de care n-avem cum să ne ferim, este WinRar, cea mai bună soluție de a pune laolaltă o multitudine de fișiere, având certitudinea că ajung la ”adrisant” așa cum le-am trimis.

Soft-ul este probabil cea mai populară opțiune de arhivare și dezarhivare a fișierelor, cel puțin la noi în țară, în special pentru faptul că ”rivalul” direct de pe piață – WinZip, oferă doar o variantă de trial gratuită, opțiunea completă pornind de la prețul de 29,95 de dolari.

WinRar dispune de o interfață disponibilă în 47 de limbi, printre care și româna, precum și de facilitatea de a parola documentele arhivate.

Cei care încă nu folosesc acest program, îl pot descărca de pe site-ul oficial RARLAB.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Samsung Ativ S

Luna și noutatea în materie de telefonie mobilă, când vine vorba de cei de la Samsung. Fluxul atât de mare...

Închide