Volet

voletNoutățile din domeniu IT-ului par să nu se oprească niciodată. Aplicații noi, programe interactive, facilități tehnologice, toate acestea fac parte din viața noastră de zi cu zi. Ori de câte ori este lansat un soft nou, existența noastră pare să fie măcar un pic simplificată. Nu este doar cazul tabletelor și al smartphone-urilor, care se bucură de o atât de mare popularitate și datorită numărului uriaș de aplicații ce pot fi instalate prin intermediul lor, ci și al sistemelor de operare moderne, care și-au fixat ca target clienții pasionați de tehnologie.

Deși lansarea lui Windows 8 nu a fost primită cu așa de mult fast, față de ceea ce așteptau producătorii de la Microsoft, sistemul are și părțile sale bune. În afară de poziționarea diferită a icon-urilor, în raport cu versiunile anterioare, care pentru mulți reprezintă o facilitate, iar pentru alții un disconfort major, Windows 8 dispune și de o multitudine de aplicații ce ne pot scuti de o groază de necazuri și timp pierdut.

Volet este una dintre ele, iar rolul său este acela de a crea diverse colaje de poze extrem de interesante. Efortul nostru este unul minim, iar rezultatele pot fi extrem de satisfăcătoare. Aplicația oferă și posibilitatea adăugării de filtre și efecte de tot soiul. Partea interesantă, în special pentru pasionații de Facebook, este rapiditatea cu care pot fi încărcate pozele din colaje pe celebra rețea de socializare.

Posesorii de calculatoare care rulează cu sistemul de operare Windows 8, care vor să descarce aplicația Volet, o pot face de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Lenovo Mix 8

În materie de tehnică, probabil că cei mai pricepuți sunt japonezii, în ciuda performanțelor americanilor care construiesc tot felul de...

Închide