SopCast

sop_castSunt ceva ani de când oamenii au renunțat să se uite la televizorul obișnuit, alegând tot felul de metode prin care să urmărească emisiunile preferate pe calculator, prin intermediul unor softuri care permit acest lucru.

SopCast (Streaming over P2P) este unul din intermediarii care îi conectează pe telespectatori la televizorul online. Având la bază tehnologia Peer-to-Peer (fiecare computer poate fi client sau server pentru celelalte calculatoare din rețea), programul permite transmiterea pe Internet, în mod gratuit, a fișierelor video sau audio. Pentru cei mai pricepuți dintre noi, SopCast oferă posibilitatea de construire a propriilor televiziuni online.

Programul funcționează pe Windows, Mac și Android, oferind streaming în timp real. Playerul SopCast poate fi integrat atât în paginile web, cât și în alte aplicații. Funcționarea lui este similară lui Windows Media Player. De asemenea, platforma conferă suport pentru mai multe protocoale de transport, precum http sau mms.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Asus 600

Tehnologia viitorului pare un film științifico-fantastic încă nelansat, de vreme ce prezentul ne oferă dispozitive atât de abracadabrante. Detaliile tehnice...

Închide