TurnedOn Times Viewer

turned_on_times_viewUltimii ani s-au dovedit extrem de profitabili în ceea ce-i privește pe producătorii de laptopuri. Multă lumea a început să încline balanța desktop-laptop în favoarea celui din urmă, în special datorită gradului ridicat de mobilitate pe care acesta îl oferă. Totuși, nu lipsesc argumentele nici din partea celor care agreează mai mult desktop-ul, în favoarea calculatoarelor portabile.

Indiferent în care dintre tabere ne aflăm, se întâmplă de multe ori să fim nevoiți să împărțim propriul computer cu terțe persoane. Fie că vorbim de familie, de colegi de cămin sau de amici care ne cer ajutorul, și pe care nu-i putem refuza, trebuie totuși să ținem o evidență a frecvenței cu care este utilizat calculatorul. Pentru aceasta, ne putem folosi de un soft gratuit, pe numele său TurnedOn Times Viewer, care ne oferă o radiografie clară a numărului de dăți în care a fost închis și deschis sistemul de operare. Pe lângă numărul de logări, programul oferă informații cu privire la durata funcționării calculatorului, metoda cu care a fost închis, motivul închiderii, precum și un cod generat de întreruperea sistemului de operare.

Chiar dacă un astfel de program poate părea inutil la prima vedere, cu ajutorul său putem fi informați cu privire la anumite erori, din cauza cărora sistemul nu funcționează la parametri optimi și, eventual, le putem repara înainte ca sistemul să nu mai pornească deloc.

Cei care doresc să fie puși la punct cu frecvența utilizării propriului calculator pot descărca TurnedOn Times Viewer de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Icemobile G2

O bună parte a pasionaților de tehnologie caută, atunci când își propun achiziționarea unui gadget, să dispună de cât mai...

Închide