60-Second Virus Scanner

60_seconds_virus_scannerChiar dacă noi, românii, nu suntem neapărat mândri de originile noastre, există și domenii în care excelăm. Iar lumea IT-ului, în România, este într-adevăr una performantă. Cei de la BitDefender par să confirme întru totul această teorie, întrucât au reușit să se poziționeze pe primul loc într-un clasament al programelor anti-virus, realizat de către AV-Comparatives în 2012. Realizarea a fost cu atât mai mare, cu cât printre competitorii direcții se număra și binecunoscutul Kaspersky.

Producătorii de la BitDefender tocmai au lansat pe piață un produs gratuit, concretizat sub forma unei aplicații desktop care permite scanarea propriului calculator în doar 60 de secunde. ”60-Second Virus Scanner” este dotat cu funcția Autopilot a celor de la BitDefender, care îi permite să ruleze în fundal, fără a întrerupe celelalte activități ale utilizatorului. Aplicația nu presupune înlăturarea altor programe de anti-virus pe care le avem deja instalate, fiind compatibilă cu toate soft-urile din această categorie. Funcționarea efectivă a programului are la bază tehnologia de scanare în sistem Cloud.

Aplicația poate fi descărcată de pe site-ul oficial al producătorului.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Keon și Peak

Dacă producătorii de telefonie mobilă, precum Samsung sau Apple, ar lansa pe piață un produs care ar necesita îmbunătățiri, lumea...

Închide