Samsung Galaxy Core LTE

samsung_galaxy_core_lteIndustria de telefonie mobilă, probabil cea mai înforitoare din ultimii ani la nivel mondial, în ceea ce privește cifrele de afaceri ale producătorilor din domeniu, este în continuare într-o permanentă expansiune. Iar sud-coreenii de la Samsung se află și ei pe lista celor care nu încetează niciun moment să-și sporească numărul de clienți prin tot soiul de realizări tehnice de excepție.

Cel mai recent produs prezentat de către cei de la SamsungGalaxy Core LTE, este așteptat a fi lansat în primul trimestru al acestui an. Conectat la rețelele 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, telefonul va avea dimensiuni de 132.9 x 66.3 x 9.8 milimetri și un ecran capacitiv multitouch PLS de 4.5 inchi, cu o rezoluție de 540 x 960 pixeli. Memoriei RAM de 1 GB i se vor alătura cei 8 GB ai memoriei interne, aceștia din urmă având posibilitatea de a fi suplimentați cu până la 64 GB, cu ajutorul unui card microSD. Transferul de date, în cazul lui Galaxy Core LTE, va putea fi realizat prin intermediul tehnologiilor GPRS, EDGE și NFC. Sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean va fi susținut de un procesor Dual Core de 1.2 GHz.

Pe parte de fotografie, noul telefon Samsung va dispune de două camere: una principală, de 5 MP, cu o rezoluție maximă a fotografiilor de 2592 х 1944 pixeli, și una secundară, de tip VGA. Calitatea videoclipurilor va fi de 720p.

Versiunile de culoare disponibile pentru Samsung Galaxy Core LTE vor fi alb și negru. Prețul telefonului nu a fost încă publicat.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Zamzar

Varietatea lumii internaute are o mulțime de avantaje, dar și o groază de dezavantaje. Printre punctele în minus pe care...

Închide