BlackBerry Porsche Design P’9982

blackberry_porsche_design_p9982Telefonul mobil a încetat să mai fie un lux cu mulți ani în urmă. Nevoia de comunicare a oamenilor, precum și aceea de menținere a unui contact permanent între ei, a sporit atât numărul companiilor de telecomunicații, cât și pe cel al gadget-urilor. Totuși, există o nișă a oamenilor extrem de bogați, care doresc să iasă din mulțime nu doar din punct de vedere al vestimentației sau al mașinilor extrem de costisitoare. Telefonul mobil poate fi și el un accesoriu, iar dacă este asezonat la un costum de firmă, nu poate să fie decât un smartphone cu un cost extrem de ridicat.

Cei de la BlackBerry au lansat recent un super-telefon, pe numele său Porsche Design P’9982, adresat exclusiv oamenilor cu potență financiară. Cu dimensiuni de 131 x 65.6 x 9.5 milimetri și o greutate de 140 de grame, telefonul are o carcasă de oțel, iar panoul din spate este acoperit cu piele. Există și o ediție limitată, de 500 de exemplare, unde carcasa din spate este învelită în piele de crocodil. Rețelele de conectivitate disponibile pentru acest model de telefon sunt 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth 4.0, iar transferul de date poate fi realizat prin intermediul tehnologiilor GPRS, EDGE și NFC. Ecranul capacitiv de 4.2 inchi are opțiunea de multitouch și o rezoluție de 768 x 1280 pixeli. Memoria internă este considerabil mai mare, decât în cazul celorlalte smartphone-uri, având 64 GB, precum și opțiunea de a fi suplimentată, cu încă pe-atât, prin intermediul unui card microSD.

Sistemul de operare BlackBerry 10.2 are în spate un procesor Dual Core Krait de 1.5 GHz, cu chipset Qualcomm MSM8960 Snapdragon. Placa video Adreno 225 oferă o calitate a videoclipurilor de 1080p. La capitolul foto, noul Porsche Design P’9982 este prevăzut cu două camere, una de 8 MP, iar cealaltă de 2 MP. Editoarele foto și video, agenda sau hărțile BlackBerry nu lipsesc nici ele din meniul telefonului.

Disponibil exclusiv în varianta de culoare argintiu, BlackBerry Porsche Design P’9982 are un preț de aproximativ 1650 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
VKontacte

Calitatea de a fi sociabili o avem cu toții. Unii dintre noi o exploatăm mai tare, iar alții ne limităm...

Închide