Noul iPad Mini

Evenimentele cele mai așteptate sunt de multe ori cele mai mari dezamăgiri. Se spune că nu e bine să-ți faci iluzii, ca să nu ai deziluzii.

O mare parte dintre lansările de noi produse ale celor de la Apple nu au fost pe măsura așteptărilor utilizatorilor în ultimii ani. Poate că standardele foarte înalte impuse chiar de ei înșiși i-au făcut să dea uneori rateuri cu produsele nou lansate.

În categoria lansărilor cu mare pompă și entuziasm se numără aceea a noului iPad Mini, versiunea micșorată a actualei tablete marca Apple. Cu o grosime de 7.2 milimetri și o greutate de aproximativ 300 grame, noua tabletă are cam 2/3 din mărimea suratei sale mai mari. Însă rezoluția noului iPad va fi aceeași ca la versiunea originală – 7.9 inchi (20 cm).

Durata bateriei va fi de 10 ore, similară predecesoarei sale, însă dimensiunea acesteia va fi cea mai mică produsă vreodată, după cum ne informează cei de la Apple.

Pe 26 octombrie vor putea fi comandate primele exemplare ale noului Mini iPad, pentru prețul de 329  dolari, urmând ca livrarea să se facă în aproximativ două săptămâni.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Computerul, cel mai bun prieten

Limba română, dincolo de sonoritatea plăcută cu care se poate lăuda, are în arsenalul său o serie de proverbe și...

Închide