Couchsurfing

couch_surfingÎntr-o lume manipulată de bani și interese, este foarte greu să mai găsești locuri unde oamenii funcționează după repere bazate pe altruism și încredere. Bănuiala de a fi înșelați sau mințiți îi face pe oameni să devină sceptici și să se descurce pe cont propriu, apelând cu mare greutate la ajutorul celor din jur.

Există însă un loc, în spațiul online, unde lucrurile se întâmplă invers de cum ne-am obișnuit. Asemenea unei rețele sociale, Couchsurfing este o platformă care reunește oameni din întreaga lume și care are ca slogan ”Participă la crearea unei lumi mai bune, pe rând câte o canapea”. Concret, site-ul are aproximativ 600.000 de utilizatori, dintre care jumătate au oferit deja găzduire vizitatorilor din alte țări, iar un sfert dintre ei au un grad sporit de probabilitate pentru a face acest lucru.

Crearea unui cont pe Couchsurfing este gratuită, astfel că orice doritor de senzații turistice se poate înscrie. Navigarea pe site este similară celorlalte rețele sociale, iar căutarea unui potențial loc de cazare se face prin simpla introducere a destinației dorite și postarea unui mesaj de solicitare la respectiva categorie.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Advanced SystemCare Free

Avalanșa de amenințări informatice începe să ne asalteze pe zi ce trece tot mai pregnant, devenind din ce în ce...

Închide