Elance

elanceCriza financiară, răspândită la nivel mondial, este un subiect atât de des dezbătut, încât a încetat să mai fie interesantă. Lipsa locurilor de muncă este o problemă care afectează nu doar țara noastră, ci o întreagă Europă măcinată de probleme economice și politice. Deși lumea se confruntă cu dificultăți, există și domenii de activitate în care problema majoră este lipsa de timp, și nu cea a banilor. Este vorba de lumea IT-ului, din care tot mai multe persoane fac parte și care se extinde de la an la an. Aplicațiile mobile, platformele electronice, sistemele bancare, toate au în spate informaticieni capabili, care nu duc lipsă de oferte de muncă.

Pentru ei, și nu numai, există platfome cu oferte de muncă ce au în spate ideea de free-lancing, adică lucrul pe cont propriu, fără program și fără șefi. Unul dintre site-urile care susțin acest tip de activitate este Elance. Deși nu se adresează doar celor din domeniul IT, platforma este dominată de cereri care au legătură cu această arie de lucru.

Crearea unui cont pe Elance este gratuită și accesibilă oricărui utilizator cu acces la Internet, indiferent de țara de proveniență. Odată creat contul, fiecare membru al comunității își alege domeniile de competență, completează portofoliul și apoi poate aplica cu ușurință la orice job postat de către angajatorii ”de ocazie”. Experiența acumulată într-o astfel de ”profesie”, dar și rețeta financiară, pot fi argumente suficient de convingătoare în favoarea vieții de free-lancer.

Accesul la platforma Elance se poate face aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
EASEUS Partition Manager

Cine nu are un calculator în ziua de azi fie are înclinații de sihastru, fie trăiește în mediul rural și...

Închide