EASEUS Partition Manager

easeus_partition_managerCine nu are un calculator în ziua de azi fie are înclinații de sihastru, fie trăiește în mediul rural și nu consideră ca fiind o necesitate o astfel de unealtă. Totuși, majoritatea oamenilor se folosesc de acest intrument de cel puțin câteva ori pe săptămână, în funcție de meseriile practicate. Iar problemele pe care le pot întâmpina cu propriul calculator sunt nenumărate. Chiar dacă vorbim de problemele interne, de virușii ”agățați” de pe Internet sau de spațiul limitat de pe disk, se poate întâmpla ca propriul computer să ne pună bețe în roate.

Deși nu toți suntem experți în manevrarea programelor, există facilități puse la dispoziție gratuit de către anumiți web developeri, care să ne ajute la crearea unui ambient virtual confortabil pentru calculatorul nostru. Unul dintre soft-urile create în acest scop este EASEUS Partition Manager, un program care se ocupă cu crearea și manevrarea partițiilor. De multe ori se întâmplă ca, la achiziționarea unui computer, să întrebuințăm spațiul de pe disk în așa fel încât, la câteva luni de la cumpărare, împărțirea inițială să nu mai corespundă nevoilor noastre. De aceea, EASEUS Partition Manager ne poate fi de mare folos.

Ce poate face concret acest program este să creeze, să formateze, să copieze, să șteargă și să ascundă partiții de pe hard, fără a afecta datele deja existente. Soft-ul este compatibil cu sistemele de operare Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8.

Programul poate fi descărcat gratuit, în versiunea Home Edition, de pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
BlackBerry Q10

Lansările cu mare fast ale giganților din industria telefoanelor inteligente nu fac decât să-i ațâțe pe consumatorii nerăbdători să țină...

Închide