BurnAware

burn_awarePentru aproape toate acțiunile pe care le întreprindem, în ziua de azi, există alternative. Calea pe care o alegem ține de liberul arbitru, însă variantele către care ne putem îndrepta atenția sunt multiple. Asta se întâmplă atât în lumea reală, palpabilă, cât și în cea virtuală.

Milioane de soft-uri, menite să ne ușureze existența și puse la dispoziție de atâția și atâția programatori, vor avea întotdeauna cel puțin un corespondent în spațiul online. Utilizatorul este cel care face diferența, fie prin banii pe care este dispus să-i investească pentru a achiziționa un anumit program, fie prin opțiunea de a-și îndrepta atenția către softuri gratuite, poate mai puțin prietenoase din punct de vedere al interfeței, dar necostisitoare.

Cam așa se întâmplă și cu BurnAware, un soft gratuit, a cărei principală menire este aceea de a inscripționa CD-uri, DVD-uri, Blu-Ray-uri sau HD-DVD-uri. Deși nu este unicul pe piață, programul se încadrează în partea de sus a acestei piețe de software, prin multiplele facilități oferite și ușurința cu care poate fi manevrat. Formatele ce pot fi ”arse” de BurnAware sunt CD-R/RW, DVD-R/RW, DVD+R/RW, BD-R/RE, HD-DVD-R/RW și DVD-RAM. De asemenea, soft-ul poate crea imagini ISO, șterge sau formata fișierele după ce au fost inscripționate sau repara eventualele erori de citire ale disk-urilor.

Versiunea gratuită a lui BurnAware poate fi descărcată de aici.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Nokia Lumia 925

Calitatea nu ține cont de granițele continentale, în special dacă este însoțită de factorul ”performanță”. Toate companiile specializate în domeniul...

Închide