Advanced SystemCare Free

advanced_systemcare_freeAvalanșa de amenințări informatice începe să ne asalteze pe zi ce trece tot mai pregnant, devenind din ce în ce mai greu să ne protejăm de toate probleme din spațiul virtual. Programele de tip spyware sau adware se înmulțesc văzând cu ochii, iar calculatoarele personale sunt tot mai vulnerabile din cauza acestui lucru. Apar astfel numeroase erori de sistem, pe care ni le-am dori soluționate.

Advanced SystemCare Free este probabil soluția de care avem nevoie pentru a păstra performanțele propriului calculator la cote ridicate. Simplu de instalat și ușor de întrebuințat, soft-ul este practic un aspirator de probleme, al cărei principală utilitate este să crească viteza și performanța pc-ului, inclusiv dacă ne referim la navigarea pe Internet. Un alt beneficiu adus de Advanced SystemCare Free este faptul că se ocupă de curățarea fișierelor nedorite de pe hard și previne instalarea de programe care ar putea face rău calculatorului. Defragmentarea partițiilor se realizează și ea mult mai repede, cu o viteză de până la 10 ori mai mare decât a altor programe similare.

Cei care doresc să se bucure de beneficiile acestui program, pus la dispoziție gratuit de către producătorii săi, o pot face accesând acest link.

One Response

  1. Mocanu Marilena 26/03/2013

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Google Xphone

În ziua de azi nu e de ajuns doar să fii în top, trebuie să te și menții acolo. Iar...

Închide