Virtual DJ

Visele pot deveni realitate. Nu e doar o afirmație a optimiștilor ce văd totul în roz, ci un adevăr de netăgăduit. Este drept că uneori avem nevoie de multă muncă pentru a atinge anumite piscuri ale dorințelor noastre, însă dacă drumul pe care l-am ales este cel corect, atunci niciun efort nu este de neprecupețit.

Așa se întâmplă, de cele mai multe ori, și cu muzicienii, care parcurg un drum lung, plin de hop-uri, pentru a se înfrăți cu succesul. Dacă ne gândim la muzica house, ai cărei ”dirijori” sunt DJ-ii, dar și la succesul de care aceștia se bucură, probabil că mulți dintre noi și-ar dori să se descurce la fel de bine ca ei în fața echipamentelor performante, care îi fac pe amatorii de cluburi să-și piardă mințile. Pentru cei al căror vis este să devină DJ, însă prețul ustensilelor necesare să practice o astfel de meserie este mult prea mare, avem o veste bună.

Virtual DJ este soft-ul care vă va ușura viața. Pe lângă faptul că este gratuit, acesta se comportă ca un simulator al aparaturii folosite de către un DJ adevărat. Programul poate mixa piese muzicale prin suprapunerea bătăilor sau prin modificarea turației. Pentru cei cu aptitudini de DJ, soft-ul este destul de intuitiv de folosit.

Davă vreți să vă exersați mâna pentru seara de Anul Nou, puteți descărca programul de pe site-ul oficial al producătorului.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
ZTE Nubia Z5

Segregarea la nivel mondial, pe plan politic, are ca rezultat și o segregare în materie de tehnologie. Cele mai mari...

Închide