Artweaver

artweaverTalentul este o calitate de care toți dispunem, într-o mai mică sau mai mare măsură. Indiferent de domeniul în care activăm sau de pasiunile pe care le avem, fără un pic de har nu putem realiza nimic măreț. Pentru că ne naștem cu talent, chiar dacă proporțiile acestuia diferă de la un individ la altul, nu trebuie să facem altceva decât să-l descoperim sau să-l exploatăm. Ca să facem asta avem nevoie doar de noi înșine și de un pic de șansă.

Sunt însă și oameni care au nevoie de intermediari pentru a-și descoperi și a-și pune în funcțiunile talentele. Iar în această categorie se încadrează și o bună parte dintre designerii din spațiul online, care nu sunt prea îndemânatici când vine vorba de pensulă și pânză, dar se descurcă excelent în fața unei foi albe virtuale, mânuind mouse-ul. Pentru aceștia, dar nu numai pentru ei, au fost inventate programe precum Photoshop, Corel sau Illustrator. Însă acestea sunt prea costisitoare pentru a putea fi folosite de către oricine. Astfel că piața a găsit înlocuitori, poate nu la fel de iscusiți, dar cu o funcționalitate similară.

Unul dintre programele de editare și creare a imaginilor este Artweaver, un produs disponibil și în versiune gratuită, prin intermediul căruia putem picta, desena sau crea tot felul de minunății grafice. Cu o interfață similară Photoshop-ului, soft-ul este compatibil cu o mulțime de fișiere imagine, cum ar fi .bmp, .gif, .jpeg. Versiunea Artweaver Plus, al cărui preț este de 29 de dolari, permite chiar și manevrarea fișierelor .psd.

Cei care doresc însă să se bucure de funcționalitățile gratuite ale lui Artweaver pot descărca programul de pe site-ul oficial.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Samsung I9190 Galaxy S4 mini

Celebritatea este pentru mulți un deziderat, iar pentru alții o năzuință. Se spune că este ușor să atingi culmile, însă...

Închide