Samsung I9190 Galaxy S4 mini

samsung_galaxy_s4_miniCelebritatea este pentru mulți un deziderat, iar pentru alții o năzuință. Se spune că este ușor să atingi culmile, însă mult mai greu să te menții acolo. Cei care fac parte din industria tehnologică sunt poate cei mai familiarizați cu această teorie, ei fiind de multe ori promotorii unor trenduri demne de urmat de toți marii producători ai lumii, indiferent de domeniul în care activează.

Un uriaș al industriei telefoniei mobile, care a atins culmile succesului cu zeci de ani în urmă și a cărui faimă crește pe zi ce trece este Samsung, companie ale cărei vânzări au atins cote uimitoare. Popularitatea în rândul publicului de pe întreg mapamondul se datorează calității produselor și serviciilor lansate de sud-coreeni. Cea mai nouă ”bijuterie tehnologică” poartă numele de Galaxy S4 mini, iar lansarea acesteia este preconizată pentru luna iulie a acestui an.

Corespondentul în miniatură al lui Galaxy S4 îndeplinește încă de pe acum toate premisele unui telefon de succes. Având încorporate rețelele 2G, 3G, 4G, Bluetooth 4.0 și Wi-Fi, viitorul gadget marca Samsung va fi disponibil și în varianta Dual SIM. Dimensiunile lui Galaxy S4 mini vor fi de 124.6 x 61.3 x 8.9 milimetri, acesta având o greutate de 107 grame. Ecranul touchscreen Super AMOLED va avea o rezoluție de 540 x 960 pixeli și un display de 4.3 inchi, cu o densitate de 256 ppi. Memoria RAM va fi disponibilă în două variante: 1.5 GB, pentru modelul 3G, și 2 GB, pentru cel LDE, în timp ce memoria internă va avea 8 GB, cu posibilitatea creșterii spațiului de stocare cu până la 64 GB, prin intermediul unui card micro SD. Sistemul de operare al lui Galaxy S4 mini va fi Android 4.2.2 Jelly Bean, și va fi însoțit de un procesor Dual-Core 1.7 GHz Krait și de o placă video Adreno 305. Camera foto principală, de 8 MP, va atinge o rezoluție maximă de 3264 x 2448 pixeli, în timp ce camera secundară va avea doar 1.9 MP.

Opțiunile de culoare pentru cei care își vor achiziționa noul model marca Samsung sunt alb și negru. Prețul dispozitivului va fi de aproximativ 400 de euro.

Ai ceva de spus? Lasă un comentariu.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citește articolul precedent:
Virtual Piano

Sunt o mulțime de lucruri pe această lume care ne încântă auzul sau văzul. Oameni talentați sau mai puțini înzestrați,...

Închide